Jākobsonei četri punkti uzvarētā Turcijas čempionāta spēlē

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Jākobsone
Ilze Jākobsone Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketboliste Ilze Jākobsone trešdien Turcijas čempionāta spēlē guva četrus punktus viņas pārstāvētās Stambulas "Emlak Konut" uzvarā savā laukumā.

"Emlak Konut" ar 86:79 (16:22, 19:25, 29:11, 22:21) pieveica Tarsusas "Ilkem Yapi".

Jākobsone spēlēja 15 minūtes un 41 sekundi, grozā raidot divus no četriem divpunktu metieniem. Viņa izcīnīja divas atlēkušās bumbas, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, divas pārķertas bumbas, vienu personisko piezīmi, +/- rādītāju nulle un efektivitātes koeficientu deviņi.

Stambulas komandā rezultatīvākā 29 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Alana Smita, bet 23 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles - Fejonda Ficdžeralda.

Viešņām 25 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Doša Keiva, bet 22 punktus un astoņas atlēkušās bumbas - Nina Bogičeviča.

Stambulas "Fenerbahce" bez Kitijas Laksas sastāvā viesos ar 97:69 (21:16, 27:19, 27:21, 22:13) pieveica Ankaras "Ormanspor".

Stambulas "Fenerbahce" turnīra tabulā ar 28 panākumiem tikpat mačos ir Turcijas čempionāta līdere, bet "Emlak Konut" ar bilanci 11-17 ieņem desmito vietu. Izslēgšanas spēļu turnīrā iekļuva astoņas labākās komandas.

Pagājušajā sezonā par Turcijas čempioni kļuva Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu