Video Virslīga pēc izlašu pauzes atsākas ar FK "Metta" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
FK "Metta" futbolisti
FK "Metta" futbolisti Foto: FS Metta/Twitter

"Metta" piektdien Jelgavā svinēja uzvaru "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas trešās kārtas spēlē.

"Metta" viesos ar 1:0 (1:0) pieveica "Jelgavu".

Puslaika vidū jelgavnieka Andra Liepnieka centienos savā soda laukumā trāpīt pa bumbu un apturēt Kristofera Rēķa došanos uz vārtiem tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs saskatīja pārkāpumu, piešķirot 11 metru soda sitienu.

21.minūtē to realizēja Moamets Korea, viegli raidot bumbu vārtu kreisajā stūrī, bet vārtsargam Vjačeslavam Kudrjavcevam aizlecot pretējā virzienā - 1:0 "Metta" labā.

Pirmajā kārtā jelgavnieki savā laukumā spēlēja 0:0 ar "Daugavpili", bet otrajā ar 2:3 piekāpās "Tukums 2000"/"Telms".

Rīdzinieki vispirms mājās ar 0:2 zaudēja "Valmierai" un pēc tam ar 2:0 uzvarēja "Liepāju".

Iepriekšējā sezonā savstarpējās spēlēs trīs uzvaras svinēja "Jelgava" (2:1, 1:0 un 1:0), vienreiz - "Metta" (3:2).

Sestdien "Liepāja" uzņems RFS, "Daugavpils" - līdervienību "Tukums 2000"/"Telms", bet svētdien "Grobiņa"/LFS tiksies ar "Audu" un "Valmiera" - ar "Riga".

Turnīra tabulā pēc divām spēļu kārtām līdere ar sešiem punktiem negaidīti ir "Tukums 2000"/"Telms", bet sešus punktus ir nopelnījusi arī "Valmiera", "Riga" un "Metta" trīs spēlēs. Četri punkti ir "Daugavpilij", trīs punkti - RFS, vienu punktu trīs cīņās ir izcīnījusi "Jelgava", bet bez punktiem ir bronzas medaļniece "Auda", "Grobiņa"/LFS un "Liepāja".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu