Latvijas tenisistes Kingas kausā tiksies ar Nīderlandi, Portugāli un Turciju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Schutterstock.com

Latvijas tenisa izlase Billijas Džīnas Kingas kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmajā grupā spēkosies ar Nīderlandi, Portugāli un Turciju, noskaidrojās svētdien notikušajā izlozē.

Billijas Džīnas Kingas kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas turnīrs sāksies 8.aprīlī, un Latvijas izlasē iekļauta Aļona Ostapenko, Darja Semeņistaja, Daniela Vismane, Beatrise Zeltiņa un Adelina Lačinova.

Portugālē sacentīsies 12 komandas - Austrija, Bulgārija, Dānija, Grieķija, Latvija, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Serbija, Turcija, Ungārija un Zviedrija.

Citā grupā tiksies Austrija, Dānija, Ungārija un Bulgārija, bet Grieķija tika ielozēta ar Norvēģiju, Serbiju un Zviedriju.

Katras grupas uzvarētājas nodrošinās ceļazīmi uz "play off" kārtu, pēc tam aizvadot apļa turnīru un noskaidrojot pirmo triju vietu ieguvējas. Grupās otro vietu ieņēmušās komandas apļa sacensībās noskaidros vēl vienu komandu, kura iekļūs "play-off" kārtā. Trešo vietu ieguvējas aizvadīs riņķa turnīru savā starpā, bet triju pēdējo vietu ieguvējas noskaidros divas komandas, kuras 2025.gadā spēlēs Eiropas/Āfrikas otrajā grupā.

2023.gada aprīlī Latvijas izlase šajās sacensībās ieņēma septīto vietu, saglabājot vietu grupā.

Izlases kapteiņa Adriana Žguna vadībā Latvijas izlasē cīnījās Vismane, Diāna Marcinkēviča, Zeltiņa un Lačinova.

Turnīrs Oeirašā norisināsies āra kortos ar māla segumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu