Video "Valmiera" izglābjas no zaudējuma "Grobiņai"; "Liepājai" pirmie vārti un pirmā uzvara (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Valmiera FC" futbolisti
"Valmiera FC" futbolisti Foto: Valmiera FC/Facebook

"Valmiera" otrdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas piektās kārtas mačā panāca neizšķirtu tikai otrā puslaika kompensācijas laikā un izvairījās no zaudējuma.

"Valmiera" savā laukumā ar rezultātu 1:1 (0:1) spēlēja neizšķirti ar "Grobiņa"/LFS.

Abas komandas aktīvi iesāka spēli, taču pirmie vadībā izvirzījās viesi, kad devītajā minūtē 1:0 "Grobiņa"/LFS vārtus guva Maksims Fjodorvs.

Otrajā puslaikā valmieriešiem bija vairākas iespējas izlīdzināt rezultātu, taču neizšķirtu laukuma saimniekiem izdevās panākt tikai kompensācijas laika ceturtajā minūtē, viesu vārtsargu pārspējot Kristeram Aļekseičikam.

Kompensācijas laika pēdējā minūtē "Grobiņa"/LFS vēl palika mazākumā pēc tam, kad pie sarkanās kartiņas tika Ralds Džeriņš, tomēr rezultāts vairs nemainījās, mačam noslēdzoties neizšķirti 1:1.

"Liepāja" otrdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas piektās kārtas mačā izcīnīja pirmo panākumu šosezon.

Liepājnieki savā laukumā ar 1:0 (1:0) uzvarēja "Audu"

"Liepāja", kas iepriekšējās četrās spēlēs bija palikusi "sausā", guva pirmos vārtus mačā un šajā sezonā mača piektajā minūtē, kad "Auda" vārtsargu pārspēja Ba Rasuls.

Pēc ielaistajiem vārtiem "Auda" aizveidoja vairākas vārtu gūšanas iespējas, kas netika izmantotas ne pirmajā puslaikā, ne otrajā, mačam noslēdzoties par labu liepājniekiem.

Iepriekšējā sezonā vienā spēlē ar 4:0 pārāka bija "Liepāja", bet pārējās beidzās neizšķirti (1:1).

Svētdien "Daugavpils" mājās ar 2:2 spēlēja neizšķirti ar čempioni RFS, bet pirmdien "Riga" ar 2:0 pārspēja "Jelgavu", un mačs ar "Tukums 2000"/"Telms" un "Metta" līdzdalību Tukumā beidzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Turnīra tabulā 12 punkti piecos mačos ir "Riga", 11 - "Daugavpilij", desmit punktus izcīnījusi RFS, "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms", septiņi punkti ir "Metta", "Audai" ir četri punkti, "Liepāja" iekrajusi trīs punktus, pie diviem punktiem tikusi "Grobiņa"/LFS, bet viens punkts ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu