Kriss Pols cenšas pierunāt Džeimsu karjeru turpināt «Rockets» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Saspēles vadītājs Kriss Pols no Hjūstonas «Rockets» komandas uzrunājis vienu no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem basketbolistiem Lebronu Džeimsu (Klīvlendas «Cavaliers»), lai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne karjeru turpinātu Hjūstonas vienībā, vēsta «The New York Times».

Šajā sezonā vairākkārt izskanēja informācija, ka Džeimss «Cavaliers» komandā aizvada savu pēdējo sezonu. Viņam ir tiesības pagarināt līgumu, bet Džeimss no šīs opcijas var atteikties un kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Džeimsa turpmākās karjeras sakarā izskanējuši vairāku komandu nosaukumi, tostarp Losandželosas «Lakers» un Ņujorkas «Kincks», kuru pārstāv Kristaps Porziņģis. Tiesa, tas ir tikai baumu līmenī.

33 gadus vecā Džeimsa nonākšana «Rockets» komandā arī tikusi cilāta iepriekš sezonas laikā. Ja viņš tiešām nokļūs Hjūstonā, tad kluba vadībai būs jāatbrīvojas no vairākiem spēlētājiem un būtiski jāatbrīvo vieta algu griestiem.

Džeimsam ir draudzīgas attiecības ar savu vienaudzi Polu.

Lebrons Džeimss «Cavaliers» pārstāv kopš 2003. gada, izņemot laika posmu no 2010. līdz 2014. gadam, kad spēlēja Maiami «Heat» sastāvā. Šogad viņš ar Klīvlendas komandu ceturto gadu pēc kārtas NBA finālā sacentīsies pret Goldensteitas «Warriors».

Trīskārtējais NBA čempions Džeimss tieši šosezon aizvada individuāli vienu no savām labākajām sezonām karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu