Ostapenko: Traumas dēļ nebiju gatava par 100%

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Sezonas pirmajā «Grand Slam» turnīrā «Australian Open» gūtā kājas trauma Latvijas vadošajai tenisistei Aļonai Ostapenko liegusi pilnvērtīgi aizvadīt Sanktpēterburgas WTA «Premier» sacensības.

Ostapenko ceturtdien Sanktpēterburgas WTA «Premier» turnīra ceturtdaļfinālā nepilnas stundas laikā ar rezultātu 0-6, 2-6 kapitulēja Čehijas tenisistei Petrai Kvitovai.

«Šī nebija mana labākā spēle. Diemžēl, pēc «Australian Open» man bija trauma. Trenēties varēju tikai dažas dienas pirms devos šurp [uz Sanktpēterburgu]. Tāpēc varu teikt, ka nebiju gatava par 100%,» portāls «championat.com» citē Ostapenko.

Latvijas labākā tenisiste patlaban pasaules rangā ieņem rekordaugsto 6. vietu, savukārt Kvitova ierindojas 29. pozīcijā WTA reitingā.

«Es neteiktu, ka sāku maču slikti. Pirmajā geimā man bija trīs breikbumbas, taču viņa [Kvitova] šodien visu maču spēlēja aktīvi un ļoti augstā līmenī. Otrajā setā cīņa bija sīvāka, taču viņa nospēlēja labāk svarīgākajos brīžos,» piebilda Ostapenko.

Pusfinālā Kvitova tiksies ar Vācijas tenisisti Jūliju Gērgesu, kura WTA rangā atrodama 12.pozīcijā.

Jau nākamajā nedēļā Ostapenko kopā ar Anastasiju Sevastovu, Diānu Marcinkēviču un Danielu Vismani pārstāvēs Latvijas izlasi Federāciju kausa turnīrā.

Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas sacensības norisināsies Igaunijas galvaspilsētā Tallinā no 7.līdz 10.februārim, bet Latvija tajās ielozēta vienā grupā ar Polijas, Turcijas un Austrijas izlasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu