Dārgajam Noā neatrodas vieta «Knicks» spēlētāju rotācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» centra spēlētājs Žoakims Noā ir izcietis 20 spēļu diskvalifikāciju, bet laukumā viņš vēl nav atgriezies. Pagaidām gan nav zināms, kad francūzis varētu atgriezties spēlētāju rotācijā, vēsta «New York Post».

Pagājušā gada vasarā toreizējais «Knicks» prezidents ar Noā noslēdza četru gadu līgumu par 72 miljoniem ASV dolāru. Tiesa, pieredzējušais basketbolists pēdējā laikā cīnījies ar savainojumiem un uz sevi liktās cerības nav attaisnojis.

32 gadus vecais basketbolists izcietis 20 spēļu diskvalifikāciju. Viņš ierindā varēja atgriezties jau pirms diviem mačiem, taču tas nav noticis. «Knicks» rindās tieši garajā galā ir liela konkurence.

Par savu atgriešanos ierindā Noā pēc pēdējā treniņa komentārus presei nesniedza.

«Mēs vēlamies viņu iesaistīt,» izdevumā «New York Post» citēts Ņujorkas kluba galvenais treneris Džefs Hornačeks. «Viņš pats vēlas iesaistīties. Pagaidām nezinām, kad viņš atgriezīsies laukumā.»

Komandas garajā galā ļoti veiksmīgi spēlē Kristaps Porziņģis, arī turks Eness Kaneters, reizēm savas minūtes laukumā teicami atstrādā Kails O'Kvins. Tikmēr krietni mazāka loma šajā sezonā «Knicks» ir spānim Vilijam Ernangomesam, kurš iepriekšējā sezonā bija stabils rotācijas spēlētājs.

«Ar pašreizējo centra spēlētāju daudzumu mums grūti atrast pat dažas minūtes Ernengomesam. Mums jātur roka uz pulsa un jāvērtē situācija,» sacīja Hornačeks. «Mums ir spēlētāji, kuri var spēlēt vairākās pozīcijās.»

Noā alga šajā sezonā ir 17,7 miljoni ASV dolāru. Ar Kanteru viņi ir dārgākie spēlētāji Ņujorkas kluba sastāvā.

«Žoakims ir lielisks puisis. Viņš vēlas, lai mēs gūstam panākumus. Viņš redz, kā mēs šobrīd spēlējam. Noā nevēlas sašūpot laivu. Bet viņš ir konkurētspējīgs un vēlas būs laukumā, lai mums palīdzētu,» skaidro Hornačeks.

2016./2017. gada sezonā Noā laukumā devās 46 spēlēs, kurās vidēji guva 5,0 punktus, savāca 8,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 2,2 rezultatīvas piespēles partneriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu