Džeks Aikels: Gatavojos savas karjeras nozīmīgākajai sezonai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona komandas biedrs Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo «Sabres» Džeks Aikels izteicies, ka viņam nav nekādu problēmu spēlēt hokeju, ja nav noslēdzis jaunu ilgtermiņa kontraktu.

«Man nav nekādu problēmu turpināt spēlēt bez jaunām ilgtermiņa saistībām,» aģentūra «Associated Press» citē Aikela teikto. «Mēs zinām, kur atrodamies. Mēs zinām, kur atrodas «Sabres». Ja tas nenotiks, nenotiks. Man nav intereses vienkārši kaut ko nopelnīt.»

Līgums Aikelam ar «Sabres» komandu ir spēkā vēl uz nākamo sezonu. Šajā vasarā izskanēja ziņas, ka viņš varētu panākt jaunu vienošanos uz astoņām sezonām, bet tas nav noticis.

Viņš iepriekš pauda gatavību Bufalo palikt ilgu laiku.

«Gribu šai pilsētai sagādāt prieku, bet kontrakta jautājums pats atrisināsies,» norādīja Aikels. «Šovasar gatavojos savas karjeras nozīmīgākajai sezonai. Tā ir lieta, kurai šobrīd koncentrējos.»

«Sabres» 20 gadus veco Aikelu NHL draftā izvēlējās 2015. gadā ar otro numuru.

«Uz sevi raugos kā uz komandas līderi un puisi, kurš organizāciju var pacelt nākamajā līmenī,» viņš sacīja.

Aikels «Sabres» sastāvā iepriekšējā sezonā 61 mačā izcēlās ar gūtiem 24 vārtiem un 33 rezultatīvām piespēlēm. Sezonas ievadu viņš izlaida potītes savainojuma dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu