Evandru un Andrē triumfē pasaules čempionātā pludmales volejbolā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fivb.org

Brazīlijas pludmales volejbolisti Evandru Gonsalvešs Oliveira un Andrē Lojola Šteins, kuri sacensību gaitā no sacensībām izsita divus Latvijas duetus, svētdien Vīnē triumfēja pasaules meistarsacīkstēs.

Veicot lielisku izglābšanos pirmajā setā, Evandru un Andrē ar 2-0 (23:21, 22:20) apspēlēja skatītāju karstasinīgi atbalstītos mājiniekus Klemensu Dopleru un Aleksandru Horstu.

Pirmajā setā brazīlieši bija iedzinējos ar 16:20, tomēr turpinājumā trīs netveramās serves pēc kārtas veica Evandru un palīdzēja savai komandai triumfēt. Otrajā setā jau gandrīz visu laiku vadībā bija brazīlieši, vairs neļaujot pretiniekiem atgūties.

Pirms tam šajā turnīrā 1/16 finālā Evandru un Andrē uzvarēja latviešus Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu, bet astotdaļfinālā pieveica arī Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, turklāt arī toreiz veica lielu atspēlēšanos pirmā seta galotnē.

Tikmēr mačā par trešo vietu svētdien krievu sportisti Ņikita Ļamins un Vjačeslavs Krasiļņikovs ar 2-0 (21:17, 21:17) uzvarēja Mārtenu van Gardrenu un Kristiānu Varenhorstu no Nīderlandes.

Trīs Eiropas dueti, kas sacentās pusfinālā, jau pēc desmit dienām Jūrmalā uzsāks dalību kontinenta čempionātā.

Dāmu sacensību titula mačā sestdien olimpiskās čempiones Laura Ludviga un Kira Valkenhorsta no Vācijas ar rezultātu 2-1 (19:21, 21:13, 15:9) pārspēja amerikānietes Eiprilu Rosu un Lorēnu Fendriku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu