Perijs izrauj uzvaru «Ducks» komandai un izlīdzina rezultātu sērijā ar «Predators»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pateicoties Korija Perija vārtiem pagarinājumā, Anaheimas «Ducks» komanda ceturtdien uzvarēja Nešvilas «Predators» un panāca izlīdzinājumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālā.

Ceturtajā spēlē «Ducks» viesos ar 3:2 (1:0, 1:0, 0:2, 1:0) apspēlēja «Predators» un sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 2-2.

Izšķirošo reizi Perijs izcēlās 71.minūtē un tie kļuva par viņa trešajiem vārtiem pagarinājumā šī gada izslēgšanas turnīrā. Šajā metienā Perijs raidīja ripu no laukuma stūra, tā skāra «Predators» spēlētāja Pīkeja Sjubena nūju un ielidoja vārtos.

«Ieraudzīju Neitu [Tompsonu], tāpēc metu ripu vārtu virzienā. Tā aizskāra kādu un ielidoja tīklā,» pauda Perijs, kurš aizvadīja ļoti neveiksmīgu regulāro sezonu, bet «play-off» ietvaros izcēlies ar četriem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm 14 cīņās.

Cīņas gaitā zviedrs Rikards Rakels un Niks Ričijs izvirzīja «Ducks» vadībā ar 2:0, tomēr trešajā trešdaļā vispirms vārtus iemeta Sjubens, bet nieka 35 sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu 2:2 panāca zviedrs Filips Fošbergs, kas komandām lika doties pagarinājumā.

«Predators» komanda pārtrauca desmit uzvaru sēriju «play-off» mačos savā laukumā. Konferences finālu tā šogad sasniegusi pirmoreiz vēsturē.

Kā zināms, Austrumu konferences finālsērijā pašlaik Otavas «Senators» ar rezultātu 2-1 ir vadībā pret pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Pitsburgas «Penguins».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu