«Real» apsverot «Juventus» piedāvājumu par Ronaldu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Madrides «Real» futbola klubs apsverot Turīnas «Juventus» kluba piedāvājumu par futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu pāreju uz itāļu klubu, ziņo BBC Sport.

Par 33 gadus veco portugāļu futbolistu «Juventus» komanda esot gatava maksāt aptuveni 100 miljonus eiro.

Par Madrides «Real» visu laiku rezultatīvāko futbolistu (451 vārti) iespējamo došanos uz citu komandu tiek runāts jau ilgi. Lai gan par Ronaldu došanos prom tiek runāts katru sezonu, taču aizvadītajā sezonā pēc uzvaras Čempionu līgā pats spēlētājs izteicās, ka par savu nākotni Spānijas klubā nav drošs.

Sporta žurnālists Saimons Stouns uzskata, ka Madrides kluba vadībai nopietni vajadzētu apsvērt šo piedāvājumu, jo reti kad futbolā ir iespējams saņemt tādu summu par spēlētāju, kuram nākamsezon paliks jau 34 gadi.

«Ja šī summa tiešām ir 100 miljoni eiro, tad «Real» prezidents Florentīno Peress to varētu uzskatīt par lielisku biznesa iespēju. Saņemt šādu summu par spēlētāju, kuram apritēs 34 gadi, ir retums,» ziņo Stouns.

«Juventus» esot gatavi arī palielināt spēlētāja algu, maksājot 30 miljonus eiro sezonā.

Gadījumā, ja šis darījums notiks, tad tas kļūs par rekorddarījumu «Juventus» kluba vēsturē. 2016. gadā itāļu klubs iegādājās Gonsalo Igvainu par 90 miljoniem eiro, viņam arī pieder līdzšinējais rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu