«Clippers» piedzīvo jau trešo zaudējumu pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā piedzīvojusi sezonu veiksmīgi sākusī Losandželosas «Clippers» komanda, kas viesos ar 122:127 otrajā pagarinājumā piekāpās vienai no Austrumu konferences pastarītēm Bruklinas «Nets».

Sezonas pirmajās 11 spēlēs «Clippers» basketbolisti izcīnīja 10 panākumus, bet nu piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas, turklāt spēlēts ne pret spēcīgākajām Austrumu zonas komandām.

Uzvarētājiem neapturams bija Šons Kilpatriks, kurš guva 38 punktus un savāca 14 atlēkušās bumbas zem groziem, bet 27 punktus pievienoja Bruks Lopess.

Tikmēr «Clippers» rindās ar «triple-double» izcēlās saspēles vadītājs Kriss Pols, kurš guva 26 punktus, izcīnīja 10 bumbas un veica 13 rezultatīvas piespēles. Deandrē Džordans guva 21 punktu un savāca 23 bumbas zem groziem.

Atpūta šajā mačā tika dota vienam no «Clippers» līderiem Bleikam Grifinam.

Nākamo spēli «Clippers» basketbolisti aizvadīs izbraukumā pret čempionvienību Klīvlendas «Cavaliers», kurai zaudējuši iepriekšējās četrās tikšanās reizēs.

Zaudējumu piedzīvoja ar «Cavaliers» komanda, kura ar 101:118 viesos atzina Milvoki «Bucks» pārākumu.

Grieķijas basketbolists Jannis Adetokunbo uzvarētāju labā guva 34 punktus, atkārtojot savu rezultativitātes rekordu, bet Džabari Pārkers pievienoja 18 punktus. Savukārt «Cavaliers» sastāvā 22 punkti Lebronam Džeimsam, bet par diviem mazāk iemeta Kairijs Īrvings.

«Cavaliers» šis bija trešais zaudējums sezonā. Klīvlendas komanda joprojām atrodas Austrumu konferences tabulas galvgalī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu