Mančestras «United» pagarinās līgumu ar Ibrahimoviču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Titulētais Anglijas futbola klubs Mančestras «United» uz vienu gadu pagarinās līgumu ar slaveno Zviedrijas uzbrucēju Zlatanu Ibrahimoviču, trešdien pavēstījis vienības galvenais treneris Žuzē Mourinju.

«Situācija ar Zlatanu ir vienkārša. Vasarā ar viņu parakstījām līgumu pēc sistēmas 1+1. Esam ļoti apmierināti ar Ibrahimoviča sniegumu, tāpēc gatavojamies izmantot iespēju ar viņu noslēgt vienošanos arī uz nākamo sezonu. Pēc tam viņš var darīt, ko pats vēlas,» pirms ceturtdien gaidāmās UEFA Eiropas līgas spēles pret Nīderlandes klubu Roterdamas «Feyenoord» izteicās Mourinju.

Pašlaik 35 gadus vecais Ibrahimovičs slavenajam Mančestras klubam pievienojās vien pirms šīs sezonas, kā brīvais aģents pārnākot no Francijas čempiones Parīzes «Saint-Germain» (PSG).

Šī Anglijas kluba sastāvā Zviedrijas izlases visu laiku rezultatīvākais futbolists šobrīd kopumā aizvadījis 17 spēles, kuru laikā guvis astoņus vārtus.

Savulaik Ibrahimovičs kopā ar Mourinju, kurš arī tikai vasarā kļuva par Mančestras «United» galveno treneri, strādāja Itālijas klubā Milānas «Inter».

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī tādos klubos kā «Malmo», Amsterdamas «Ajax», Turīnas «Juventus», «Barcelona» un «AC Milan». Lai gan viņš vairākās valstīs kļuvis par vietējā čempionāta uzvarētāju, Zviedrijas futbolistam tā arī ne reizi nav vēl izdevies triumfēt UEFA Čempionu līgā.

Ibrahimovičs pēc šī gada Eiropas čempionāta noslēdza karjeru Zviedrijas valstsvienībā, kur ar 62 vārtiem 116 spēlēs ir tās visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Pēdējos gados titulētais Mančestras «United» klubs, kam regulāri mainījies sastāvs un treneru kolektīvs, nav uzrādījis augstus rezultātus, bet šobrīd tas Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem tikai sesto vietu, turklāt nestabili spēlē arī UEFA Eiropas līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu