Rūnijs atvainojas par fotogrāfijām, kurās viņš redzams pamatīgā dzērumā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Anglijas futbola izlases kapteinis Veins Rūnijs atvainojies par britu tabloīdu publicētajām fotogrāfijām, kurās viņš redzams pamatīgā reibumā.

Anglijas izlase piektdien 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē ar 3:0 pārspēja Skotiju, bet Rūnijs ceļgala traumas dēļ nevarēja piedalīties otrdien paredzētajā pārbaudes mačā.

Svinot uzvaru pār Skotiju, Rūnijs sestdien reibumā iesaistījās kādā kāzu ballītē, bet šonedēļ «The Sun» publicēja fotogrāfijas no pasākuma. Pēc aculiecinieku teiktā, futbolists bijis tādā dzērumā, ka nav spējis nostāvēt kājās un veidot teikumus.

«Rūnijs atvainojas par fotogrāfijām, kuras tika uzņemtas kopā ar viņa līdzjutējiem. Lai gan sestdiena bija brīva kā futbolistiem tā arī izlases personālam, viņš saprot, ka tas nav pieņemami viņa statusā. Tāpat viņš vēlas atvainoties visiem jauniešiem, kuri redzēja šīs nepieņemamās fotogrāfijas,» paziņoja Rūnija pārstāvis.

Tikmēr pats Rūnijs jau pārrunājis situāciju ar Anglijas izlases galveno treneri Geretu Sautgeitu un Anglijas Futbola asociācijas (FA) tehnisko direktoru Denu Ešvortu, kurš ir Latvijas virslīgas komandas «Ventspils» galvenā trenera Pola Ešvorta brālis.

«Mēs pārskatīsim mūsu politiku attiecībā uz izlases spēlētāju brīvo laiku brīdī, kad viņi atrodas izsaukumā izlasē,» paziņoja FA.

Savukārt Sautgeits atzīmēja, ka Rūnijs tāpat svētdien nevarētu aizvadīt treniņus, jo bija guvis savainojumu.

Rūnijs Anglijas valstsvienībā aizvadījis 119 spēles, kurās guvis 53 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu