Krievu tenisa leģenda: Krievijas futbolisti - miruši cilvēki, kas nemāk spēlēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Skarbu kritiku Krievijas nacionālās valstsvienības futbolistiem veltījis bijusī tenisa zvaigzne Marats Safins.

«Kā rāda prakse, Krievija nav pārāk liela futbola valsts. Tomēr esmu pārliecināts, ka 140 miljonu lielā valstī var atrast 11 labus futbolistus. Par piemēru varam ņemt Islandi - viss ir iespējams,» intervijā «Eurosport» citēts Safins.

«Krievijā pa laukumu skrien pelēka masa,» atzina bijušais tenisists. «Viņi taisa tetovējumus uz pieres, sejas un muguras, bet labāk no tā nekļūst. Tomēr tie, kas taisa tetovējumus kā Bekhemam, iemācījušies vismaz nedaudz kontrolēt bumbu.»

Safins arī uzskata, ka Krievijas izlases uzbrucējiem ir katastrofāla fiziskā sagatavotība. «Piemēram, Kokorins un Smolovs - uzbrucēji, bet skrien pa savu laukuma pusi. Kādreiz varēja noskriet visu maču, bet tagad pēc 15 minūtēm vairs nav spējīgi pārvietoties, jo kājas beigtas. Par ko tas liecina? Miruši cilvēki. Viņus nevajag attaisnot, viņi nemāk spēlēt futbolu.»

Krievijas izlase šā gada Eiropas čempionāta finālturnīrā ierindojās pēdējā vietā apakšgrupā, un turnīrs viņiem bija beidzies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu