Rīgas «Dinamo» šodien viesos pret rezultatīvo līderi SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien sezonas piektajā izbraukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Sanktpēterburgā spēkosies ar līgas līdervienību SKA, kuru vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Normunda Sējēja vadītā «Dinamo» komanda ar 18 mačos nopelnītiem 11 punktiem joprojām ir Rietumu konferences un visas līgas vājākā vienība, kamēr SKA iegūtie 48 punkti 20 spēlēs ļauj atrasties pārliecinošā līderpozīcijā.

«Dinamo» piekto izbraukumu sāka otrdien Čerepovecā, kur ar 3:4 piekāpās vietējai «Severstaļ».

SKA hokejisti lieliski aizvadījuši pēdējās četras spēles, kurās savos vārtos ielaiduši vien divas ripas, kamēr paši vidēji guvuši piecus vārtus mačā, kas ir ļoti labs rādītājs.

Znaroka un Vītoliņa vadītā komanda šosezon vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu pamatlaikā. Punktus tā zaudējusi vien četrās spēlēs.

«Pagājušajā nedēļā jau pierādījām, ka varam spēlēt labi. Manuprāt, varam paņemt punktus Sanktpēterburgā. Šajā līgā visas komandas var apspēlēt jebkuru. Mača iznākumi ir neparedzami,» Rīgas «Dinamo» mājas lapā citēts pēdējā laikā rezultatīvu sniegumu rādošais Džastins Šags.

«Dinamo» rezultatīvākais spēlētājs ar 10 nopelnītiem punktiem (6+4) ir Koltons Gilīss. SKA sastāvā vismaz tikpat punktus nopelnījuši jau 10 spēlētāji, bet rezultatīvākais ar 25 punktiem (10+15) ir komandas spožākā zvaigzne Iļja Kovaļčuks.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks un Jānis Kalniņš.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs un Jēkabs Rēdlihs.

Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Koltons Gilīss, Džastins Šags un Filips Toluzakovs.

Izbraukumā savainojumu dēļ nav devušies aizsargi Oskars Cibuļskis un Ēriks Ševčenko, kā arī uzbrucējs Edgars Kulda, bet uzbrucējs Frenks Razgals palīdzēs HK «Rīga» komandai Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionāta spēlēs.

Sestdien Rīgas hokejisti izbraukumu noslēgs Maskavā pret CSKA, un pēc tam trīs mači sekos savā laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu