Vai Rīgas «Dinamo» turpinās uzvaru sēriju Čerepovecā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pirmo no trim spēlēm viesos šodien sezonas piektajā izbraukumā aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo», kas Čerepovecā spēkiem mērosies ar vietējo «Severstaļ» vienību. Mačs sāksies pulksten 19, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Lai arī Normunda Sējēja vadītā «Dinamo» komanda joprojām atrodas pēdējā vietā Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā, pēdējās divās spēlēs tā izcīnījusi uzvaru, turklāt demonstrējusi arī atzīstamu sniegumu.

Uz Čerepovecu «Dinamo» vienība devās pirmdien, bet iepriekšējā spēlē Rīgas hokejisti ar 4:0 apspēlēja Podoļskas «Vitjaz». Savukārt «Severstaļ» Latvijas komandu savās mājās sagaida pēc piedzīvotiem diviem zaudējumiem pēc kārtas. Pēdējā no tām Krievijas vienība savos vārtos ielaida septiņas ripas, ar rezultātu 7:3 piekāpjoties Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas.

Uz izbraukumu «Dinamo» treneru korpuss līdzi ņēmis 24 hokejistus (2 vārtsargus, 8 aizsargus un 14 uzbrucējus).

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks un Jānis Kalniņš.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs un Jēkabs Rēdlihs.

Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Koltons Gilīss, Džastins Šags un Filips Toluzakovs.

Izbraukumā savainojumu dēļ nav devušies aizsargi Oskars Cibuļskis un Ēriks Ševčenko, kā arī uzbrucējs Edgars Kulda, bet uzbrucējs Frenks Razgals palīdzēs HK «Rīga» komandai Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionāta spēlēs.

Ar 17 spēlēs izcīnītiem 11 punktiem «Dinamo» joprojām ir vājākā komanda Rietumu konferencē, kā arī visā līgā. Savukārt «Severstaļ» aizvadījusi par vienu maču vairāk un ar iegūtu 21 punktu ieņem 12. pozīciju.

Izbraukumu Rīgas hokejisti turpinās ceturtdien, kad Sanktpēterburgā paredzēta spēkošanās ar ambiciozo SKA, ko vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu