Rīgas «Dinamo» dodas sezonas piektajā izbraukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» pirmdienas rītā ar līgumreisu devās sezonas piektajā izbraukumā, kurā tiks aizvadītas trīs spēles pret Rietumu konferences komandām, vēsta vienības mājas lapa.

Šajā izbraukumā Normunda Sējēja vadītā komanda spēlēs Čerepovecā pret vietējo «Severstaļ», Sanktpēterburgā pret zvaigžņoto SKA un Maskavā pret pašreizējiem KHL līderiem CSKA.

Uz izbraukumu treneri līdzi ņēmuši 24 hokejistus (2 vārtsargus, 8 aizsargus un 14 uzbrucējus).

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks un Jānis Kalniņš.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs un Jēkabs Rēdlihs.

Uzbrucēji: Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Koltons Gilīss, Džastins Šags un Filips Toluzakovs.

Izbraukumā savainojumu dēļ nav devušies aizsargi Oskars Cibuļskis un Ēriks Ševčenko, kā arī uzbrucējs Edgars Kulda, bet uzbrucējs Frenks Razgals palīdzēs HK «Rīga» komandai Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) čempionāta spēlēs.

Ar «Severstaļ» komandu «Dinamo» spēkosies otrdien.

Iepriekšējos divos mačos Rīgas vienība izcīnījusi uzvaru un ar 17 spēlēs izcīnītiem 11 punktiem joprojām ir vājākā komanda Rietumu konferencē, kā arī visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu