Mediji: Ronaldu pameta «Real», nespēdams saprasties ar kluba prezidentu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pasaules labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu pametis savu līdzšinējo klubu Madrides «Real» tāpēc, ka viņam bijušas nesaskaņas ar kluba prezidentu Florentino Peresu, ziņo ESPN.

Viens no iemesliem, kādēļ Ronaldu vēlējās pamest Madrides komandu bija līguma nosacījumi. Portugāļu superzvaigzne vēlējās līguma summas palielināšanu, tādējādi pelnot aptuveni 30 miljonus eiro gadā. Līdz šim spēlētāja alga bija 21 miljons eiro gadā.

«Real» kluba vadība uzskatīja, ka Ronaldu karjera lēnām jau sāk iet uz leju, tāpēc nevēlējās spēlētājam maksāt šādu summu. Lai gan aizvadītajā sezonā Ronaldu guva 26 vārtus 27 Spānijas augstākā čempionāta turnīra spēlēs, kā arī 15 vārtus 13 Čempionu līgas spēlēs.

Nav nekādu noslēpumu, ka spēlētājam bija nesaskaņas ar kluba prezidentu Peresu. Pēc uzvaras Čempionu līgā viens ar otru neesot pat sveicinājušies. Iespējams, Peress futbola superzvaigznes pārdošanu uzskatīja par lielisku biznesa iespēju, jo saņemt 112 miljonus eiro par spēlētāju, kuram apritēs 34 gadi, ir retums.

ESPN sporta žurnālists Martins Ainsteins uzskata, ka Ronaldu visiem kritiķiem savas spējas apliecina laukumā.

«Lai gan viņam drīz apritēs jau 34 gadi, taču sniegums, kuru viņš rāda laukumā ir fenomenāls. Viņš uztur sevi lieliskā formā, kā arī viņam ir vēlme kļūt par visu laiku labāko,» atzina Ainsteins.

Spēlētājs vēlējās pamest Spānijas klubu, jo nejutās pienācīgi novērtēts. Ik pa laikam bija dzirdamas baumas, ka Madrides klubs cenšas atbrīvoties no Ronaldu, kā arī tiek meklēti aizstājēji un citi jaunie futbola talanti.

«Pret viņu neizturējās kā pret leģendu. Viņš ir lielisks futbolists, taču viņam ir liels ego. Taču tieši tāds pats ir arī kluba prezidentam, tāpēc ir žēl, ka abi neatrada kopīgu valodu, jo Ronaldu un «Real» bija lemts būt kopā,» izteicās Ainsteins.

Kā jau zināms, Portugāles futbola izlases līderis Krištianu Ronaldu karjeru turpinās Itālijas čempionvienībā Turīnas «Juventus», otrdien paziņoja viņa iepriekšējie darba devēji Madrides «Real» no Spānijas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu