Anglijas treneris nejauši atklāj taktiku pirms spēles pret Krieviju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola izlases galvenā trenera Roja Hodžsona asistents Rejs Levingtons nejauši atklājis taktisko informāciju pirms spēles ar Krieviju.

Trešdien britu tabloīdā «The Sun» publicētajās fotogrāfijās redzams Levingtons, kurš pēc treniņa Šantiljī atgriežas komandas viesnīcā, turot rokā papīra lapas ar publiski redzamām, neaizklātām shēmām.

Tajās, visticamāk, fiksēti uzdevumi treniņā. No tām saprotams, ka Harijs Keins un Džeimijs Vārdijs darbojas kā uzbrucēji, bet komandas kapteinis Veins Rūnijs - kā viens no centra pussargiem.

Hodžsons vēl nav noskaidrojis, kādā pozīcijā izmantot Rūniju - kā uzbrucēju vai pussargu, kur viņš spēlēja, sezonas beigās pārstāvot Mančestras «United».

Lai interesenti nevarētu vērot Anglijas komandas treniņus, laukums apjozts ar necaurredzamu aizsargžogu, bet spēlētājiem aizliegts stāstīt medijiem par treniņos notiekošo.

Anglijas un Krievijas spēle svētdien notiks Marseļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu