Krauliņa "studenti" grauj Roju, pirmajā divīzijā netiek

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgā "Ventspils augstskola" vakar savā laukumā pārliecinoši uzvarēja "Roju", taču augstāk par piekto vietu pirmā posma noslēgumā vairs nevar pakāpties. Kopā ar Baltijas Basketbola līgas komandām LBL pirmajā divīzijā jaunajā gadā spēlēs Liepājas un Gulbenes klubi, kā arī divas Rīgas vienības "ASK/Juniors" un "Falco/Ķeizarmežs".

Vakar Ventspilī Armanda Krauliņa vadītā "Ventspils augstskola" savā pēdējā pirmā posma spēlē ar 107:81 sagrāva "Rojas" komandu un finišēja piektajā vietā ar 14 uzvarām.

Tikpat - 14 uzvaras - arī "Falco/Ķeizarmežs" komandai, taču rīdziniekiem ir nedaudz labāka gūto un zaudēto punktu starpība savstarpējās spēlēs, turklāt vēl divas spēles rezervē.

Pret "Roju" ar 20 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām "Ventspils augstskolas" rindās izcēlās Kristaps Kanbergs, bet pa 16 punktiem guva Jānis Strēlnieks un Rolands Zaķis. Renāram Zeltiņam astoņi punkti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Edijs Neilands.

Pirmajā posmā vēl atlikušās četras spēles, taču neatkarīgi no to rezultātiem, vietu pirmajā četriniekā un līdz ar to pirmajā divīzijā jau ir nodrošinājuši "Liepājas lauvas", Gulbenes "Bumerangs/ASK", "ASK/Juniors" un "Falco/Ķeizarmežs".

Tomēr divas mazas intrigas paliek. Acīmredzot "ASK/Juniora" un "Falco/Ķeizarmeža" savstarpējā mačā noskaidrosies, kura no komandām finišēs trešā, kura ceturtā. Sezonas pirmajā spēlē ar 79:68 uzvarēja Valda Valtera trenētie "juniori", tāpēc atbildes mačā "Falco" vīriem jārevanšējas vismaz ar 12 punktu starpību.

Un vēl - kura no komandām paliks pēdējā? To savstarpējā duelī skaidros LSPA/VEF un Līvāni. Visticamāk jau, ka "vefiešiem" būs jāsamierinās ar ierasto pastarīšu titulu, jo pretējā gadījumā viņiem Līvānu komanda ir jāuzvar ar 29 punktu starpību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu