Ivanāns jau izloka kaulus (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības uzbrucējs Raitis Ivanāns jau paspējis izcelties pirmajā pārbaudes spēlē pirms gaidāmās sezonas. "Kings" spēlē ar "Coyotes" viņa kontā rezultatīva piespēle un kautiņš.

2008. gada 22. septembris, Losandželosa. Raitis Ivanāns (pa labi) apstrādā Adamu Kīfu.
2008. gada 22. septembris, Losandželosa. Raitis Ivanāns (pa labi) apstrādā Adamu Kīfu. Foto: ESPN.com

Nacionālās hokeja līgas komandas jau sākušas gatavošanos jaunajai sezonai, un Losandželosas "Kings" pirmdien savā laukumā ar 6:4 uzvarēja Veina Grecka Fīniksas "Coyotes".

Ievērības cienīgā šī spēle bija ar latvieša Raita Ivanāna iznācienu. 11. minūtē viņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja gūt vārtus Derekam Armstrongam, savukārt mirkli vēlāk izvicinājās dūrēm ar Adamu Kīfu.

Ivanāns uz ledus kopumā bija deviņas minūtes un paspēja likt lietā pavisam trīs spēka paņēmienus, spēles pēdējā trešdaļā nopelnot arī vienu divminūšu noraidījumu. Ivanāna lietderības koeficients bija neitrāls.

Atlantas "Trashers" komandas rindās 23 minūtes vakar nospēlēja latviešu aizsargs Artūrs Kulda, palīdzot savai komandai ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā uzvarēt Nešvilas "Predators".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu