Vadošo spēlētāju savainojumi vairo intrigu NBA izslēgšanas spēlēs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēc tam, kad viens no Losandželosas «Clippers» līderiem Kriss Pols pirmdienas spēlē pret Portlendas «Trail Blazers» salauza roku, pašreizējie vadošo spēlētāju savainojumi raisa vairāk jautājumu nekā atbilžu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā, pauž ESPN.

Polam sezona ir beigusies, jo viņam lauzts labās rokas kauls. «Clippers» zaudējuši vadību sērijā līdz četrām uzvarām pret «Trail Blazers», kas panākuši 2:2. Savainojums ir arī Bleikam Grifinam, un nav skaidrs vai viņš varēs piedalīties piektajā spēlē.

Pārliecinošie favorīti Goldensteitas «Warriors» spiesti spēlēt bez sava līdera Stefena Karija, kuram konstatēts labā ceļgala saites sastiepums, kas liegs viņam doties laukumā divas nedēļas. «Warriors» gan ir vadībā ar 3:2 sērijā pret Hjūstonas «Rockets».

«Vienīga skaidrība ir tikai par to, kas patlaban ir. Kas būs tālāk NBA izslēgšanas spēlēs, ir tik neprognozējami, kā vēl nekad,» uzskata ESPN.

Rietumu konferences pusfinālos viens pāris jau ir zināms – Sanantonio «Spurs» pret Oklahomasitijas «Thunder».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu