Kuksikam 12 punkti komandas otrajā uzvarā pēc kārtas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

ASV studentu basketbola čempionāta (NCAA) spēlē otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi latviešu spēlētāja Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitātes "Sun Devils" vienība, kas izbraukumā ar 73:55 sagrāva Hjūstonas ''Baptist'' komandu.

Izšķirošais izrādījās spēles pirmais puslaiks, kurā viesi ievērojami ierobežoja pretinieku darbības uzbrukumā, iegūstot salīdzinoši drošu pārsvaru (32:19).

Otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās, taču lauzt mača gaitu ''Baptist'' basketbolistiem neizdevās.

Kuksiks spēli sāka starta piecniekā un laukumā atradās 31 minūti, kuru laikā guva 12 punktus (1p, 1 /2, 2p. 1/5, 3p. 3/12), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu, kā arī vienreiz kļūdījās un nopelnīja trīs personiskās piezīmes.

Uzvarētājiem Kails Keins izcēlās ar 13 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām, bet Trents Lokets pievienoja 18 punktus. Savukārt laukuma saimniekiem rezultatīvākais ar 26 gūtajiem punktiem bija Endrjū Gonzaless.

Līdzšinējās trīs spēlēs "Sun Devils" tikuši pie divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu