"Bayern", "Inter" un "Benfica" iekļūst Čempionu līgas 1/8 finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Minhenes "Bayern" (Vācija), Milānas "Inter" (Itālija) un Lisabonas "Benfica" (Portugāle) futbola klubi priekšlaicīgi nodrošinājuši vietu UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēļu kārtā.

"Bayern" piektās kārtas spēlē otrdien savā laukumā ar rezultātu 3:1 apspēlēja Spānijas vienību "Villarreal", nodrošinot pirmo vietu A apakšgrupā. Lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm, Vācijas klubam derēja arī neizšķirts.

Uzvarētāju rindās ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās francūzis Franks Riberī, bet vienu reizi precīzi sita Mario Gomess, kamēr viesiem vienīgos vārtus guva Džonatans de Gūzmans.

A apakšgrupas kopvērtējumā "Bayern" kontā ir 13 punkti, tai ar 8 punktiem seko Itālijas klubs "Napoli", par punktu mazāk ir Mančestras "United", bet bez punktiem cīnās "Villarreal", kas ieņem ceturto vietu grupā.

B grupā "Inter" viesu laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar Turcijas vienību "Trabzonspor", bet tas netraucēja Itālijas klubam saglabāt vietu tabulas galvgalī un priekšlaicīgi kvalificēties nākamajai kārtai.

"Inter" labā vārtus guva Rikardo Alvaress, bet izlīdzinājumu Turcijas kluba rindās panāca Halils Altintops.

Itālijas komandai pašlaik ir 10 punktu, ar sešiem punktiem seko "Trabzonspor", bet pa pieciem ir "Lille" un Latvijas pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētajai Maskavas CSKA.

Dramatiska cīņa risinājās Mančestrā, kur C apakšgrupā vietējā "United" neprata nosargāt uzvaru pār "Benfica". Portugāles vienībai neizšķirtu 2:2 panāca Pavlo Aimars, kurš nodrošināja savam klubam vietu astotdaļfinālā. Zemāk par otro vietu "Benfica" vairs krist nevar.

"Benfica" un "United" komandām ir pa deviņiem punktiem, Šveices klubam "Basel" ir par punktu mazāk, bet Galacas "Otelul" no Rumānijas pagaidām nav izcīnījusi nevienu punktu, zaudējot izredzes pacīnīties par iespēju spēlēt UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Kā zināms, astotdaļfinālam kvalificējas katras apakšgrupas divas spēcīgākās komandas, trešajā vietā esošā vienība turpina spēlēt Eiropas līgas grupu turnīrā, bet grupas vājākajai komandai sezona Eirokausos ir beigusies.

Trešdien tiks izspēlētas piektās kārtas spēles E, F, G un H grupā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu