Rīgas "Dinamo'' un Maskavas "Dinamo'' tiekas otrreiz (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

Šovakar "Arēnā Rīga'' Kontinentālās hokeja līgas (KHL) maču aizvadīs Rīgas "Dinamo'' hokejisti, kas uzņems principiālo pretinieku no Bobrova divīzijas Maskavas "Dinamo''. Spēles sākums plkst. 19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot LTV7 un "Viasat Sport Baltic" kanālā.

Abām vienībām šosezon tas būs otrais mačs regulārās sezonas ietvaros. Pirmajā spēlē Maskavā 6. oktobrī uzvaru 4:2 guva mājinieki.

Pirms šīs spēles skatītājiem būs iespējams noskatīties abu komandu fanu klubu savstarpējo maču uz ''''Arēnas Rīga'''' ledus (sākums plkst. 16:30).

Neņemot vērā hokejistu savstarpējos rēķinus hokeja laukumā, starp abu komandu fanu klubiem ir izveidojusies ļoti cieša sadarbība, un uz katru spēli gan Rīgā, gan Maskavā dodas arī abu klubu līdzjutēji. Šī sadarbība sākās jau iepriekšējā sezonā un turpinās arī šosezon, turklāt šī sadarbība kļūst arvien ciešāka.

Pagājušajā sezonā, viesojoties Rīgā, abu komandu fani iemēģināja ''''Arēnas Rīga'''' ledu, kopīgi paslidojot, bet šoreiz jau notiks hokeja spēle starp Rīgas "Dinamo" fanu klubu un Maskavas ''''Dinamo'''' fanu klubu.

Komandās spēlēs fanu kluba dalībnieki, taču Rīgas ''''Dinamo'''' fanu kluba komanda ir ieguvusi ļoti nopietnu papildinājumu – vārtsargu Sergeju Naumovu, kurš ir Rīgas ''''Dinamo'''' fanu kluba goda biedrs.

Ņemot vērā, ka fanu trenētība tomēr mazliet atpaliek no profesionālajiem hokejistiem, spēles ilgums - 3X10 minūtes (tīrais laiks), tomēr pārējais būs kā īstā spēlē – tiesneši, tablo, gaismu šovs un arī papildu jautrības, kuras īstās spēlēs nevar atļauties.

Par šīs spēles nopietnību liecina arī fakts, ka simbolisko iemetienu izdarīs Krievijas Federācijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs. Fanu spēle ''''Arēnā Rīga'''' starp Rīgas ''''Dinamo'''' un Maskavas ''''Dinamo'''' fanu klubiem sāksies jau plkst. 16:30.

Skolēni, studenti, pensionāri un invalīdi, uzrādot derīgu apliecību (uz katru apliecību tiks pārdota viena biļete), var iegādāties biļetes ar 50% atlaidi. Pirms ieiešanas ''''Arēnā Rīga'''' biļešu kontrolieri ar speciāliem skeneriem nolasīs šīs biļetes un rūpīgi pārbaudīs apliecību derīgumu, tādēļ, lai nekavētu visu apmeklētāju plūsmu, lūgums jau laikus sagatavot apliecību un uzrādīt to kopā ar biļeti.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo'''' komandas sastāvs ir krietni novājināts savainojumu dēļ. Savainoto spēlētāju sarakstā ir pieci Rīgas "Dinamo'''' hokejisti - Sandis Ozoliņš, Krišjānis Rēdlihs, Rolands Cinks, Martins Karija un Lauris Dārziņš. Pēdējais ir atsācis treniņus, bet, vai viņš šodien varēs palīdzēt, pagaidām nav zināms.

Pērn rīdzinieki regulārajā sezonā pirmajā tikšanās reizē "Arēnā Rīga" guva virsroku 4:3, bet otrajā cīņā Maskavā vietējā komanda Rīgas dinamiešus sagrāva ar rezultātu 7:1. Savukārt Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā Maskavas "Dinamo'''' guva virsroku, nezaudējot nevienā no trim spēlēm.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo'''' hokejisti pēc vakar Čehovas ''''Vitjaz'''' uzvaras 2:1 pār Omskas ''''Avangard'''' komandu noslīdēja uz pēdējo (12.) vietu.

Nākamo spēli 28. oktobrī rīdzinieki aizvadīs izbraukumā pret citu divīzijas pretinieku un Maskavas klubu CSKA.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu