Kuksika universitātes komanda ar zaudējumu sāk jauno sezonu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar zaudējumu ASV studentu basketbola čempionātu (NCAA) pagājušajā naktī sāka Latvijas izlases kandidāta Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitātes "Sun Devils" komanda, kas sezonas atklāšanas mačā ar 62:76 viesos piekāpās Ņūmeksikas "Lobos" vienībai.

Kuksisks spēli sāka starta piecniekā un laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā guva 5 punktus (2p. 1/1, 3p. 1/5), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu pretinieka piespēli, trīs reizes kļūdījās, kā arī nopelnīja vienu personisko piezīmi.

"Sun Devils" komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 22 punktiem bija Trents Lokets, bet uzvarētāju rindās Deirīzs Gerijs, kas izcēlās ar 18 punktiem.

Nākamā spēle Arizonas štata universitātes vienībai paredzēta naktī uz svētdienu, kad "Sun Devils" basketbolisti savā laukumā uzņems ''UAB Blazers'' komandu. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu