Zaudējums, kam jāpalīdz uzvarēt kvalifikācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienībai tomēr nav izdevies trumfēt Itālijā notikušajā pārbaudes turnīrā, jo finālā kāju priekšā mūsu basketbolistēm šovakar aizlika citkārt tik pārliecinoši apspēlētā Turcijas izlase.

Šodien finālspēlē pēc aizvadītām 30 minūtēm esot vadībā ar piecu punktu pārsvaru, pēdējā ceturtdaļā latvietes turcietēm piekāpās bez ierunām un visā mačā zaudēja ar 67:73.

Pa ceturtdaļām - 20:8, 11:20, 19:17, 17:28.

Līdz ar to mūsu basketbolistes, kas Itālijā pavisam izcīnīja četras uzvaras un divreiz zaudēja, turnīra noslēgumā izcīnīja solīdo otro vietu. Rūgtums acīmredzot tomēr paliek, jo grupu turnīrā tās pašas turcietes tika uzvarētas ar rezultātu 73:50...

Finālmačā mūsu komandā rezultatīvākā ar 22 punktiem bija Ieva Kubliņa, 15 punktus guva Gunta Baško, bet 13 - Lienes Jansones rēķinā.

Pirms starta Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas turnīrā (pirmā spēle 6. septembrī viesos ar Slovākiju), Latvijas nacionālā komanda Rīgā aizvadīs vēl vienu pārbaudes maču ar Baltkrieviju.

Latvijas valstsvienības sastāvs: Ilze Ose-Hlebovicka, Zane Eglīte, Anete Jēkabsone, Santa Dreimane, Elīna Zīke, Gunta Baško, Dace Cinīte, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Aija Brumermane, Lāsma Jēkabsone, Anita Teilāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu