Dāmas finālā - Itālijā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Turpinot gatavoties Eiropas meistarsacīkšu kvalifikācijas spēlēm, pārbaudes turnīrā Itālijā teicamu sniegumu joprojām demonstrē Latvijas sieviešu valstsvienība, kas šovakar pusfinālā guva virsroku arī pār Serbijas nacionālo komandu.

Itālijā notiekošā starptautiskā pārbaudes turnīra pusfinālā Latvijas basketbolistes šodien ar 67:53 pārspēja spēcīgo Serbijas izlasi un rīt pulksten astoņos vakarā mačā ar Turcijas valstsvienību spēlēs par pirmo vietu.

Pēdējo trīs nedēļu laikā latvietes jau divreiz pārliecinoši ir uzvarējušas Turcijas basketbolistes. Uzvara Itālijas turnīra apakšgrupā ar 73:50, Aināra Čukstes vadītajai komandai pavēra ceļu uz pusfinālu, bet pirms tam abas komandas tikās pārbaudes turnīrā Rīgā un arī tad ar 85:66 pārāka bija Latvijas valstsvienība.

Pusfinālā pret Serbiju rezultatīvākais mūsu komandas rindās bija ierastais līderu kvartets - 20 punktus guva Anete Jēkabsone, 17 - Liene Jansone, 12 - Gunta Baško, bet 11 punkti Ievas Kubliņas kontā.

Latvijas valstsvienības sastāvs: Ilze Ose-Hlebovicka, Zane Eglīte, Anete Jēkabsone, Santa Dreimane, Elīna Zīke, Gunta Baško, Dace Cinīte, Liene Jansone, Ieva Kubliņa, Aija Brumermane, Lāsma Jēkabsone, Anita Teilāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu