Latvijas kausa ceturtdaļfinālā «Ventspils» futbolisti pieveic «Liepāju»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas kausa ceturtdaļfinālā «Ventspils» futbolisti sestdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pieveica «Liepājas» komandu un sasniedza turnīra pusfinālu.

Ventspilnieki jau mača sākumā izvirzījās vadībā, kad spēles trešajā minūtē vārtus guva Ģirts Karlsons. Turpinājumā liepājnieki atguvās un vairākkārt varēja panākt neizšķirtu pirmajā puslaikā.

Spēles otrajā daļā «Liepājas» futbolisti vairāk kontrolēja bumbu un veidoja uzbrukums, savukārt «Ventspils» vairāk spēlēja no aizsardzības.

Mača beigās «Liepājas» komandas uzbrukuma līderiem Edgaram Gauračam un Dāvim Ikauniekam bija daudz izdevību panākt neizšķirtu rezultātu, tomēr sitieni bija neprecīzi un vairākkārt ventspilniekus glāba arī vārtsargs Maksims Uvarenko.

Šosezon jau notika viens Kurzemes derbijs, kad virslīgas otrajā spēļu kārtā Ventspilī cīņa noslēdzās neizšķirti 2:2, kaut arī mača gaitā mājinieki bija 2:0 vadībā.

«Ventspils» futbolisti turpinās cīņu par kausu, savukārt Latvijas virslīgas čempione «Liepāja» noslēgusi dalību šajā turnīrā.

Sestdien vēlāk citā ceturtdaļfināla duelī virslīgas komanda Jūrmalas «Spartaks» cīnīsies pret Rīgas «Skonto», kas finansiālo problēmu dēļ šosezon ir spiesta spēlēt pirmajā līgā.

Savukārt svētdien virslīgas komandu duelī ceturtdaļfinālā «Metta»/«Latvijas Universitāte» spēkosies ar «Daugavpils» futbolistiem.

Ceturtais ceturtdaļfināla duelis norisināsies 13.aprīlī, kad Latvijas kausa īpašniece «Jelgava» spēlēs pret pirmās ligas komandu «Babīte».

Pusfināla pāros uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā.

Latvijas kausa finālspēle šogad 22.maijā notiks Jūrmalas pilsētas stadionā Slokā.

Iepriekšējās divās sezonās pēc kārtas Latvijas kausa izcīņas trofeju izcīnījusi «Jelgavas» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu