Taisons: Hejs nav gatavs cīņai ar kādu no brāļiem Kļičko (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais amerikāņu smagā svara bokseris Maiks Taisons norādījis, ka Lielbritānijas sportists Deivids Hejs vēl nav gatavs cīņai ar kādu no brāļiem Kļičko.

Taisons uzskata, ka Hejs nav fiziski gatavs un viņam pietrūkst aizvadītu cīņu, vēsta portāls ''Boxingscene.com''.

''Pirms Hejs iziet ringā, viņam jāpieveic bokseri, kurus sakāva brāļi Kļičko. Viņam jācīnās ar Kičko bijušajiem pretiniekiem un jāizcīna vismaz piecas uzvaras. Tas ir tādā gadījumā, ja viņš to vispār vēlas, taču viņš nav ne ar vienu cīnījies,'' uz britu boksera nepietiekamo cīņu skaitu norāda Taisons.

''Viņam nepieciešams asums, lai kļūtu par veiksmīgu čempionu. Viņam ar kādu ir jāboksējas. Ir jābūt aktīvam. Jāaizvada vismaz četras cīņas gada laikā, un tā divus gadus pēc kārtas. Tikai tad jāstājas pretī brāļiem Kļičko,'' teica Taisons.

Jau ziņots, ka Hejs, kurš jau vairākas reizes nesekmīgi ir centies vienoties par cīņu ar ukraiņu smagsvara bokseri Vitāliju vai viņa jaunāko brāli Vladimiru, savu boksera karjeru plāno beigt 2011.gada oktobrī.

30 gadus vecais Hejs savas karjeras laikā ir izcīnījis 24 uzvaras 25 cīņās, un 22 no tām izcīnītas ar nokautu.

Nākamā cīņa Hejam ir 13.novembrī ar 38 gadus veco britu Odliju Harisonu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu