Hokeja valstsvienība pārbaudes spēlē tiksies ar U-18 izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 1. aprīlī, plkst. 18:00 «Tukuma» ledus hallē Latvijas hokeja izlases kandidāti aizvadīs pārbaudes spēli ar Latvijas U-18 hokeja izlases kandidātiem, kuri trešdien «Volvo SC» ledus hallē sāka gatavošanos pasaules čempionātam, informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapa.

Leonīds Beresņevs sastāvā pret U-18 izlasi ir iekļāvis 2 vārtsargus, 6 aizsargus un 9 uzbrucējus. Savukārt Ēriks Miļuns U-18 izlases sastāvu, gaidāmajai spēlei plānojis nosaukt spēles dienā.

Latvijas hokeja izlases kandidātu sastāvs spēlei pret U18

Vārtsargi: Ervīns Muštukovs, Jānis Kalniņš.

Aizsargi: Krišs Lipsbergs, Kristiāns Rubīns, Kristaps Zīle, Kristaps Bazevičs, Ričards Birziņš, Ēriks Ševčenko.

Uzbrucēji: Juris Upītis, Māris Bičevskis, Edgars Kulda, Nikolajs Jeļisejevs, Artūrs Ozoliņš, Toms Andersons, Kirils Galoha, Marks Lazarevs, Frenks Razgals.

Latvijas izlase galvenā trenera Beresņeva vadībā gatavošanos pasaules čempionātam Krievijā sāka 21.martā.

Latvijas valstsvienība šajā pavasarī aizvadīs astoņas pārbaudes spēles. Vispirms viesos divas reizes sacentīsies ar Dānijas izlasi. 7. aprīlī – Alborgā un 9. aprīlī Odensē. Nedēļu vēlāk, 14. un 15. aprīlī, «Arēnā Rīga» Latvijas izlase uzņems Baltkrievijas vienību un 22. un 23. aprīlī Vācijas izlasi. Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas 29. un 30. aprīlī izbraukumā pret Šveices izlasi.

Latvijas izlasei šogad nevarēs palīdzēt divi vadošie izlases aizsargi - Artūrs Kulda un Oskars Bārtulis, kā arī uzbrucēji Lauris Dārziņš un Mārtiņš Karsums.

Pasaules čempionātā Maskavā Latvijas izlase spēlēs ar Zviedriju, Čehiju, Krieviju, Šveici, Dāniju, Kazahstānu un Norvēģiju.

Turnīrs risināsies no 6. maija līdz 22. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu