Kapello: Es palikšu un cīnīšos

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello pēc neizšķirta rezultāta ar Melnkalnes valstsvienību paziņoja, ka viņš negrasās atstāt savu amatu.

Anglijas izlase 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra G grupas ceturtās kārtas spēlē otrdien savā laukumā visai negaidīti cīnījās neizšķirti 0:0 ar Melnkalni.

"Nē, es neatstāšu amatu. Es palikšu un cīnīšos," pēc neizšķirta teica Kapello. "Mums vēl ir piecas spēles. Tas nav bokss, tas ir futbols."

"Es vēl joprojām domāju, ka mēs esam laba komanda," stāstīja itāļu speciālists. "Šādi notiek, kad nespēlējam savu labāko spēli."

Runājot par spēli, Kapello atzina, ka Anglijas futbolisti ir radījuši vairākus bīstamus momentus.

"Mums bija četras vai piecas izdevības gūt vārtus. Vienreiz mēs netrāpījām pa vārtiem, bet pārējās reizēs viņu vārtsargs bija lielisks," par notikumiem laukumā pastāstīja treneris. "Viņi ir jārespektē. Dažkārt mazās valstis spēlē lielisku futbolu, un domāju, ka viņu spēlētāji ir psiholoģiskā pacēlumā."

Tikmēr Melnkalnes izlases galvenais treneris Zlatko Krančars turpina Angliju uzskatīt par spēcīgu komandu, tomēr ir ļoti apmierināts ar savu padoto sniegumu.

"Es to neuzskatu par brīnumu," atzina Krančars. "Šis rezultāts mūs ļoti apmierina."

"Mēs esam ļoti tuvu mūsu mērķim, bet vēl priekšā ir vairākas spēles. Tomēr es vēl joprojām par grupas favorīti uzskatu Angliju. Viņi atradīs veidu, kā uzvarēt spēles," atklāja Melnkalnes valstsvienības galvenais treneris.

Jau ziņots, ka Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra G grupā spēlē Anglijas, Bulgārijas, Šveices, Melnkalnes un Velsas valstsvienība.

Pašreiz G grupas kopvērtējumā Melnkalnei ir desmit punkti četrās spēlēs, tai ar septiņiem punktiem trīs spēlēs seko Anglija, Šveicei un Bulgārijai ir trīs punkti, bet bez punktiem pagaidām cīnās piektajā vietā esošā Velsas valstsvienība.

Nākamās G grupas spēles notiks nākamā gada martā, kad Anglijas valstsvienība izbraukumā tiksies ar Velsas izlasi, bet Šveice uzņems Bulgārijas futbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu