Sprādzienos Briselē cietis arī bijušais Beļģijas izlases basketbolists

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no vismaz 200 ievainotajiem cilvēkiem otrdienas rītā sprādzienos Zaventemas lidostā Briselē ir bijušais Beļģijas basketbola izlases centra spēlētājs Sebastjans Balins, vēsta «Daily Mail».

37 gadus vecais Brazīlijā dzimušais Balins atradies netālu no vienas sprādziena vietas. Viņa dzīvībai gan briesmas nedraud. Attēlos redzams, ka zem Balina ir asins peļķe un ir saplēstas viņa bikses.

Bumbu eksplozijā Balins aizmests pa gaisu aptuveni 20 metrus, un viņš jau pārcietis ķirurģisku iejaukšanos.

Balina bijušais klubs «Telenet Oostende» tviterī vēsta: «Novēlam mūsu bijušajam basketbolistam Sebastjanam Balinam daudz spēka un ātru atveseļošanos #PrayForBelgium.»

Centra spēlētājs pēdējo reizi Beļģijas izlasi pārstāvēja 2010. gadā.

Balins lidostā atradās kopā ar Antverpenes «Giants» klubu. Sākotnēji gan tika vēstīts, ka neviens no komandas dalībniekiem sprādzienos nav cietis.

«Giants» bija jālido uz Itāliju, lai sacenstos ar vietējo klubu «Varese» FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfināla spēlē, kas paredzēta trešdien.

Briseles lidostā neilgi pirms plkst.9 pēc Latvijas laika nogranda divi sprādzieni. Apmēram stundu vēlāk vēl viens sprādziens notika Mālbēkas metro stacijā, kas atrodas netālu no Eiropas Savienības (ES) institūcijām. Briselē tika apturēta sabiedriskā transporta satiksme, slēgta robeža ar Franciju, līdz augstākajam paaugstināts draudu līmenis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu