Amerikāņi "sasit" slovākus, somi pieveic šveiciešus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules hokeja meistarsacīkšu otrā posma cīņas šodien ir sākušās ar negaidīti pārliecinošu ASV valstsvienības uzvaru pār zvaigžņoto Slovākiju, savukārt Somijas izlase tikai spēles beigu daļā salauza Šveices hokejistu pretestību.

E grupā, kur pēc zaudējuma Itālijai diemžēl nespēlēs Latvijas valstsvienība, somi šodien tikai 52. minūtē atklāja rezultātu mačā ar šveiciešiem, kad precīzs metiens izdevās Tomo Rūtu.

Punktu ziemeļnieku uzvarai 14 sekundes pirms spēles beigām pielika komandas kapteinis Ville Peletonens, kurš raidīja ripu jau tukšajos Šveices izlases vārtos - 2:0.

Daudz pārliecinošāk šodien F grupā nospēlēja ASV izlase, kas ar 4:2 pārspēja skanīgiem vārdiem pārpilno Slovākijas valstsvienību. Spēles laikā amerikāņi bija vadībā pat ar 4:1 un slovākiem nebija reālas iespējas atspēlēties.

Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Endrjū Hatčisons, Deivids Beikss (mazākumā), Fils Kesels un Brendons Bočenskis, savukārt slovākiem pa ripai iemeta Zdeno Hara un Marians Gaboriks.

Gan Somija, gan ASV ar sešiem punktiem tagad ir nostājusies līdzās savu grupu līderiem, attiecīgi Zviedrijai ar Krieviju un Čehijai ar Kanādu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu