Maradona atdotu dzīvību, lai varētu trenēt Argentīnas izlasi (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais Argentīnas futbola izlases galvenais treneris un kādreiz leģendārais spēlētājs Djego Maradona izteicies, ka viņš būtu spējīgs atdot visu, lai tikai atkal būtu iespēja trenēt Argentīnas izlasi.

Jau ziņots, ka par Argentīnas izlases galveno treneri Maradona kļuva 2008.gada oktobrī, bet tika atlaists pēc tam, kad Argentīnas izlase šī gada Pasaules kausā nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

"Es atdotu savu dzīvību, lai tikai varētu atkal trenēt Argentīnas izlasi," Maradona izteicās televīzijas kanālam "Fox TV".

49 gadus Maradona arī uzsvēra, ka viņu esot pievīlis Argentīnas Futbola federācijas (AFA) prezidents Hulio Grondona, jo, pēc Maradonas domām, viņam vajadzēja turpināt iesākto un vadīt Argentīnas komandu līdz nākamā gada Amerikas kausa izcīņas jeb "Copa America" turnīra noslēgumam.

Kā ziņots, Argentīnas futbola izlases galvenā trenera pienākumus šobrīd pilda U-21 izlases treneris Serhio Batista, kurš 2008.gadā palīdzēja Argentīnas U-23 izlasei triumfēt Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu