Mourinju, visticamāk, netrenēs Portugāles izlasi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Karaliskā Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Žozē Mourinju piektdien atzina, ka maz ticams, ka viņš varētu būt Portugāles izlases treneris.

"Ja es nebūtu Madrides "Real" treneris, tad šo darbu es darītu par brīvu," laikrakstam "Marca" atzina Mourinju. "Bet, ja man tagad ir jāatbild, vai trenēšu Portugāles izlasi, tad domāju, ka nē, jo man ir līgums ar "Real"."

Mourinju, kurš ir trenējis arī tādus klubus kā Portugāles "Porto", Londonas "Chelsea" un Milānas "Inter", atzīst, ka netic tam, ka viņam būs laiks trenēt gan "Real", gan Portugāles izlasi.

"Es nesaku nē, bet, ja nopietni padomā, tad nedomāju, ka šis ir īstais laiks," savas pārdomas pastāstīja "Real" treneris.

"Mēs uzskatām, ka tas ir pārāk riskanti," par Mourinju iespējām trenēt Portugāles izlasi izteicās "Real" vadība. "Viss liecina, ka šis darījums nenotiks."

Tikmēr Portugāles Futbola federācija (FPF) atzinusi, ka Mourinju pagaidām ir prioritāte uz valstsvienības galvenā trenera amatu.

Kā ziņots, iepriekš vairāki mediji par galvenajiem kandidātiem uz Portugāles izlases galvenā trenera amatu minēja Argentīnas futbola leģendu Djego Maradonu un viņa tautieti Hosē Pekermanu, kā arī bijušo Meksikas izlases galveno treneri Havjeru Agirri.

Savukārt pats Mourinju atzinis, ka pie Portugāles izlases stūres gribētu redzēt bijušo Spānijas valstsvienības galveno treneri Luisu Aragonesu.

Portugāles izlasei galvenā trenera nav kopš septembra sākuma, kad 57 gadus vecais Karlušs Keirušs tika diskvalificēts uz sešiem mēnešiem par Portugāles Antidopinga komitejas (AdoP) vadītāja Luisa Horta aizvainošanu.

Bez Keiruša Portugāles izlase šomēnes ļoti neveiksmīgi iesāka 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu. Pirmajā mačā portugāļi nospēlēja 4:4 ar Kipru, bet pēc tam ar 0:1 piekāpās Norvēģijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu