Rūnijs traumas dēļ nevarēs spēlēt divus mēnešus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā Anglijas kluba Mančestras «United» uzbrucējs Veins Rūnijs ceļgala traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni divus mēnešus, trešdien vēsta britu mediji.

Iepriekš Mančestras klubs apstiprināja, ka 30 gadus vecais Rūnijs nevarēs piedalīties ceturtdien gaidāmajā UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla pirmajā spēlē pret Dānijas vienību Herningas «Midtjylland».

Tiek ziņots, ka pēdējā laikā rezultatīvi spēlējošais Rūnijs guvis ceļgala saišu traumu.

Rūnija zaudējums līdz ar to negatīvi ietekmēs Mančestras «United» izredzes pacīnīties par Anglijas premjerlīgas pirmo četrinieku, kas nodrošina iespēju nākamsezon spēlēt UEFA Čempionu līgā. Turklāt tas varētu ietekmēt arī futbolista gatavību šovasar gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram.

Rūnijs ar 14 vārtiem visos turnīros ir Mančestras kluba rezultatīvākais futbolists, bet pēdējos mačos viņš izcēlies ar vairākiem svarīgiem vārtu guvumiem.

Uzbrucējs ar 51 vārtu guvumu ir visu laiku rezultatīvākais Anglijas izlases futbolists.

Tikmēr Mančestras «United» fani paziņojuši, ka viņi varētu boikotēt ceturtdien gaidāmo UEFA Eiropas līgas maču, jo Dānijas puse esot viņiem noteikusi pārāk augstu biļešu cenu - 71 mārciņa (91 eiro).

Ar 26 spēlēs izcīnītu 41 punktu Mančestras klubs Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā ieņem piekto vietu, no pirmā četrinieka atpaliekot par sešiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu