Grifins strīdā ar apkalpojošā personāla darbinieku traumējis roku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas «Clippers» līderiem Bleiks Grifins guvis rokas traumu, turklāt pēc neoficiālas informācijas tas noticis strīdā ar kādu no komandas apkalpojošā personāla darbiniekiem.

(Papildināta no 3.rindkopas.)

2009.gada jauno spēlētāju drafta pirmais numurs Grifins decembra beigās guva augšstilba savainojumu un kopš tā laika nav devies laukumā, bet tika gaidīts, ka kuru katru dienu viņš atgriezīsies. Tomēr tagad spēlētājs guvis rokas traumu un nosūtīts mājās no izbraukuma sērijas.

Grifinam ir rokas lūzums, turklāt ASV mediji ziņo, ka viņš traumu guvis strīdā ar kādu komandas apkalpojošā personāla darbinieku. Kā vēsta ESPN žurnālists Maikls Īvss, Grifins pie kāda Toronto restorāna esot «vairākas reizes» iesitis ekipējuma darbiniekam.

Kā otrdien pavēstījusi «Clippers» komanda, Grifins rokas lūzumu guvis, «izdarot sitienu», un nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas.

«Šādai uzvedībai nav vietas mūsu organizācijai un tā neparāda kāda mēs esam komanda,» teikts «Clippers» paziņojumā, komandai uzsverot, ka tā izmeklēšanā lūgs arī NBA palīdzību.

Šīs sezonas 30 mačos uzbrucējs vidēji iemetis 23,2 punktus, izcīnījis 8,7 atlēkušās bumbas un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles, turklāt Grifins šosezon metienus no spēles realizējis ar 50% precizitāti.

Ar 44 spēlēs izcīnītām 28 uzvarām «Clippers» komanda Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem ceturto vietu. Kopš Grifins nespēlē Losandželosas komanda 14 spēlēs tikusi pie 11 uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu