«Espanyol» varētu saņemt sodu par līdzjutēju aizskarošajiem plakātiem

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Barselonas «Espanyol» varētu saņemt sodu par komandas līdzjutēju aizskarošajiem plakātiem un saukļiem, kas tika raidīti «Barcelona» vienības virzienā trešdien notikušajā Karaļa kausa izcīņas mačā.

Trešdien notikušajā trešajā kataloņu derbijā pēdējo 12 dienu laikā «Barcelona» Karaļa kausa astotdaļfinālā ar 2:0 (1:0) viesos uzvarēja «Espanyol», bet divu spēļu summā Spānijas čempioni bija pārāki ar 6:1.

Abus vārtus «Barcelona» vienības labā guva uzbrucējs Munirs el Hadadi.

«Espanyol» fani šajā mačā lietojuši aizskarošus saukļus un plakātus, kas vērsti pret «Barcelona» zvaigznēm Lionelu Mesi un Luisu Suaresu, kā arī viņu komandas biedra Žerāra Pikē sievu dziedātāju Šakiru.

«Plakāti un saukļi, ko redzējām «Espanyol» stadionā, ir nepieņemami un tiks izskatīti komisijā, kas nodarbojas ar šādiem incidentiem,» teica Spānijas sporta padomes prezidents Migels Kardenals.

«Espanyol» klubam jau draud sankcijas par gada sākumā notikušā kataloņu derbija laikā līdzjutēju raidītajiem rasistiskajiem saukļiem «Barcelona» zvaigznes Neimara virzienā.

Spānijas Karaļa kausa ceturtdaļfinālā «Barcelona» tiksies ar «Valencia» un «Granada» dueļa uzvarētājiem. Pirmajā mačā pārliecinoši ar 4:0 pārāki bija Valensijas futbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu