Rīgas «Dinamo» savā laukumā uzņem «Medveščak»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kārtējo maču Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» uzņems tiešo konkurenti Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē rādīs kanālā TV6.

«Medveščak» komanda Rīgā ieradusies no Zagrebas, kur pēdējā spēlē savā laukumā ar 3:1 pieveica Podoļskas «Vitjaz». Tiesa, pirms šā mača Horvātijas klubs bija piedzīvojis sešas neveiksmes pēc kārtas.

Tikmēr Rīgas «Dinamo» pirmdien cieta neveiksmi pagarinājumā Bratislavā, ar 2:3 pagarinājumā piekāpjoties vietējai «Slovan» vienībai.

«Ar savas konferences komandām vienmēr ir ļoti svarīgas spēles. Vairāk pat gribas revanšēties sev. Man tiešām ir sajūta, ka mēs varam daudz labāk. Šobrīd tas īsti nesanāk, bet grūtības ir jāpārvar. Labāk lai grūtības ir septembrī, nevis februārī,» pēc pēdējās spēles Slovākijā sacīja Rīgas «Dinamo» komandas kapteinis Lauris Dārziņš.

«Medveščak» rezultatīvākais spēlētājs ir Mareks Kvapils, kurš līdzšinējos 12 mačos izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, kamēr «Dinamo» vienībā visvairāk punktu sakrājis Miķelis Rēdlihs, kam četri vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles.

Nākamo spēli «Dinamo» aizvadīs «Arēnā Rīga» piektdien, kad nedēļas ietvaros aizvadīs otro savstarpējo spēli ar «Slovan».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Kari Heikiles vadītā «Dinamo» komanda ar 11 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem šobrīd ieņem 10. pozīciju, kamēr «Medveščak» aizvadījis par vienu maču vairāk un ar 16 punktiem atrodas vienu vietu augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu