Vītoliņa vadītā Maskavas «Dinamo» sastāvu nokomplektējusi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dynamo.ru

Latvijas speciālista Harija Vītoliņa vadītā, Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas «Dinamo» savu sastāvu ir nokomplektējusi, vēsta vienības mājas lapa.

«Esmu ļoti apmierināts ar selekcijas darbu,» kluba mājas lapā citēts ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs. «Esam piesaistījuši tieši tos spēlētājus, kurus gribējām.»

Otro sezonu divkārtējās Gagarina kausa ieguvējas rindās aizvadīs Mārtiņš Karsums, bet pirmā būs citam Latvijas uzbrucējam Kasparam Daugaviņam.

«Loterijas biļete izrādījās Alekseja Terešenko personā, kas atgriezās dzimtajā klubā no Kazaņas «Ak Bars». Tāpat tika piesaistīts Nikolajs Žerdevs,» teica Safronovs.

Viņš pastāstīja, ka jaunus spēlētājus līdz sezonas sākumam nav plānots piesaistīt. «Komanda ir nokomplektēta pilnībā. Ir daudz jauni spēlētāji, kuriem ir ko pierādīt un pēc kā tiekties. Vispār visam Maskavas «Dinamo» ir ko pierādīt, jo šogad pārāk ātri devāmies atvaļinājumā.»

Šobrīd Maskavas «Dinamo» komanda aizvada treniņnometni Pinskā. Krievijas komanda tur gatavojās arī pirms iepriekšējās sezonas. Toreiz Karsums izteicās, ka nekad iepriekš tik smagi nav trenējies.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu