Berdihs cieš neveiksmi Vimbldonas turnīra trešās kārtas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pasaules labākajiem tenisistiem čehs Tomāšs Berdihs piektdien cieta zaudējumu prestižā Vimbldonas čempionāta trešās kārtas mačā.

Ar sesto numuru izliktais Berdihs ar rezultātu 6-7 (5:7), 4-6, 6-7 (6:8) piekāpās horvātam Marinam Čiličam, kuram šajā turnīrā dots 25.numurs.

Mačs Londonā pēc vietējā laika noslēdzās neilgi pirms desmitiem vakarā, taču Berdihs uzskata, ka dueli vajadzēja noslēgt ātrāk ar iespēju to noslēgt nākamajā dienā, jo tumsas dēļ vairs nefunkcionēja «Vanaga acs», kas izšķir strīdīgus punktus.

«Ja es spēlēju kortā, kur nav šīs tehnoloģijas, tad tas ir normāli. Taču, ja man kāds pasaka, ka «Vanaga acs» nedarbojas sliktā apgaismojuma dēļ, tad kāpēc mums vispār ir jāspēlē,» pauda Berdihs. «Ikviens saka, ka šī tehnoloģija vienmēr ir precīza, un mēs nevaram tam iebilst.»

Čiličs Vimbldonas turnīra astotdaļfinālu sasniedzis pirmo reizi karjerā.

Neveiksmi šī turnīra trešajā kārtā piedzīvojis Latvijas labākā tenisista Ernesta Gulbja pāridarītājs kārtu iepriekš Serhijs Stahovskis no Ukrainas, kurš ar 3-6, 7-6 (7:4), 3-6, 0-6 piekāpās francūzim Žeremī Šardī, kurš tādejādi pirmo reizi karjerā sasniedzis Vimbldonas turnīra astotdaļfinālu.

Tieši Šardī un Čiličs savā starpā tiksies astotdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu