Malkins Krievijas izlasei pievienosies pēc spēles ar Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas nacionālajai komandai pasaules čempionātā (PČ) Minskā (Baltkrievija) pievienosies uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, paziņojis sportista aģents Genādijs Ušakovs.

«Malkins ir izgājis medicīniskas pārbaudes, un ar viņu viss ir kārtībā. Viņš dosies uz Minsku,» Krievijas medijiem atklājis Ušakovs.

Paredzams, ka pirmo spēli viens no šā brīža pasaules labākajiem uzbrucējiem aizvadīs svētdien pret Vācijas valstsvienību vai nākamajā otrdienā pret Baltkrieviju. Līdz ar to mačā ar Latvijas komandu viņš nepiedalīsies.

Iepriekš 27 gadus vecais hokejists norādīja, ka pēc garās sezonas ir noguris. «Man bija ļoti smaga sezona - vairāk nekā 100 spēles. Ir sakrājies nogurums,» izdevumam «Sovetskij Sport» atklājis Malkins.

TVNET jau vēstīja, ka Malkina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas «Penguins» otrdien izstājās no Stenlija kausa izcīņas - otrajā kārtā 3-4 piekāpjoties Ņujorkas «Rangers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu