M. Rēdlihs - ceturtais rezultatīvākais spēlētājs Minskā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja valstsvienības uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc trīs aizvadītām spēlēm pasaules čempionātā (PČ) Minskā (Baltkrievija) izvirzījies ceturtajā vietā turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Trīs spēlēs M. Rēdlihs Latvijas izlasei palīdzējis izcīnīt divas uzvaras pamatlaikā. Šajos mačos viņš izcēlies ar diviem vārtu guvumiem un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Rezultatīvāko spēlētāju galvgalī atrodas Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Krievijas izlases kapteinis Aleksandrs Ovečkins, kurš guvis trīs vārtus un izpildījis tikpat rezultatīvas piespēles.

Otrajā un trešajā vietā attiecīgi atrodas zviedrs Jūakims Lindstrems un Rīgā dzimušais Krievijas pārstāvis Viktors Tihonovs. Viņi abi guvuši trīs vārtus un divreiz asistējuši partneriem.

Tikmēr aizsargs Artūrs Kulda dala pirmo vietu gūto vārtu ziņā. Viņš līdzšinējās spēlēs trīsreiz pārspējis pretinieku vārtsargus. Aizsargu konkurencē viņš ir otrs rezultatīvākais.

Ar nopelnītām 8 soda minūtēm sestajā vietā rupjāko spēlētāju sarakstā atrodas Kaspars Daugaviņš. Bet visvairāk soda minūtes (27) piešķirtas Čehijas uzbrucējam Janam Kovāržam.

Latvijas valstsvienības spēlētāji realizējuši 13,51% no izpildītajiem metieniem pa pretinieku vārtiem, kas ir otrs labākais rādītājs starp visām 16 turnīra komandām. Labākais metienu realizācijas procents pieder Krievijas komandai - 18,75% realizēti metieni.

Vidēji katru Latvijas spēli klātienē vērojuši 11 256 skatītāji, kas ir astotais augstākais rādītājs turnīrā, bet zemākais B grupā, kura savus mačus aizvada «Minsk-Arena».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu