Hjūstonas «Rockets» basketbolisti iekļūst NBA Rietumu konferences finālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Hjūstonas «Rockets» basketbolisti svētdien savās mājās ar 113:100 pārspēja Losandželosas «Clippers» vienību un iekļuva Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferences finālā, informē NBA.

Sērijā līdz četrām uzvarām «Rockets» svinēja panākumu ar 4:3, lai gan pirms tam atradās iedzinējos ar 1:3. Rietumu konferences finālā Hjūstonas komanda tiksies arī šīs sezonas NBA regulārā čempionāta labāko komandu Goldensteitas «Warriors».

Izšķirošajā septītajā spēlē «Rockets» labā 31 punktu guva Džeimss Hardens, Trevors Ariza sametaa 22, bet Dvaits Hovards 16 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas zem groziem. «Clippers» no zaudējuma neglāba Bleika Grifina 27 un Krisa Pola 26 gūtie punkti.

Hjūstonas vienība pēc puslaika bija vadībā ar 56:46, pēc trešās ceturtdaļas viņu pārsvars pieauga līdz 17 punktiem, kuru droši izdevās nosargāt. Šī bija tikai devītā reize NBA vēsturē, kad kādai komandai izdevies sērijā atspēlēties un uzvarēt esot iedzinējos ar 1:3.

«Rockets» Rietumu konferences finālā iekļuva pirmo reizi kopš 1997. gada.

Jau ziņots, ka Austrumu konferences finālā Atlantas «Hawks» tiksies ar Klīvlendas «Cavaliers».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu