Meksikas rallijs bildēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen Motorsport

Svētdien ar divkārtējā pasaules rallija čempiona, Volkswagen rūpnīcas komandas braucēja Sebastjana Ožjē uzvaru noslēdzās 2015.gada pasaules rallija čempionāta trešais posms, Meksikas rallijs. Piedāvājam uz to atskatīties caur mūsu fotoattēlu galerijas prizmu.

Kā ziņots, otrajā pozīcijā Meksikas ralliju noslēdza Citroen pārstāvis Madss Ostbergs, kurš Ožjē finišā zaudēja 1 minūti un 18,8 sekundes, bet trešais palika cits Volkswagen komandas pilots, arī norvēģis, Andreass Mikelsens. Viņš Ožjē zaudēja 1 minūti un 25,1 sekundi.

Jau ziņojām, ka piektdien dramatiskus brīžus sacensību gaitā piedzīvoja Ford M-Sport komandas braucēji no Igaunijas - Ots Tanāks un Raigo Molders. Proti, Tanāka vadītā Ford Fiesta RS WRC vienā no 3. ātrumposma līkumiem izslīdēja no trases un, noveļoties pa krauju, iegāzās ūdenstilpē. Pagāja vien dažas sekundes, iekams auto pilnībā pazuda zem ūdens, tomēr abiem sportistiem izdevās laicīgi izkļūt no salona un pašu spēkiem nokļūt krastā.

Jāpiezīmē, ka nedaudz vēlāk rallija automobilis tika izcelts no ūdens un nogādāts servisa parkā, kur M-Sport mehāniķi to tikai trīs stundu laikā atkal saveda kārtībā, un Tanāks varēja turpināt sacensības. Meksikas ralliju viņš noslēdza 22. pozīcijā, Ožjē piekāpjoties par 1 stundu 54 minūtēm un 50 sekundēm.

Post by WRC.


Post by WRC.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu