Bārtulim komandā jauns konkurents

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flyers.nhl.com

Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Filadelfijas „Flyers” parakstījusi līgumu ar 22 gadus vecu aizsargu Bleiku Keselu, vēstīts kluba oficiālajā mājas lapā.

Amerikānis ir slavenā Toronto „Maple Leafs” hokejista Fila Kesela jaunākais brālis. Pagājušo sezonu jaunais aizsargs aizvadīja Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionāta Ņūhempšīras vienība. Aizsargs 39 spēlēs guva piecus vārtus un izdarīja 22 rezultatīvas piespēles.

Daudzi apskatnieki paredz, ka galvenie spēki "Flyers" aizsardzībā jaunajā sezonā būs Kris Prongers, Kimmo Timonens, Mets Karls, Brendons Koburns un Andrejs Mezarošs. Pārējiem hokejistiem, arī Bārtulim, būs jācīnās par vietu sastāvā.

Keselu NHL jauno spēlētāju drafta sestajā kārtā izvēlējās klubs Ņujorkas „Islanders”.

Aizvadītajā sezonā Bārtulis "Flyers" komandas sastāvā piedalījās 13 spēlēs. Latviešu aizsargs šajos mačos nopelnījis četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu - 4. Tāpat viņš četrās spēles aizvadīja vienības fārmklubā Adirondakas "Phantoms", kas spēlē Amerikas hokeja līgā (AHL), izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

Kopumā NHL Bārtulis aizvadījis 66 spēles, guvis vienus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Latvietim ir spēkā līgums ar "Flyers" komandu vēl uz divām sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu