Sestdien notiks ''Isover'' Latvijas kausa izcīņas fināls regbijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Sestdien, 6. augustā, pulksten 18.00 LU stadionā, Krišjāņa Barona ielā 116a, notiks “Isover” Latvijas kausa izcīņas fināls regbijā. Par galveno balvu spēkiem mērosies Latvijas Mobilā telefona (LMT) regbija klubs “Eži/EK sistēmas” un regbija kluba “Miesnieki” vienība “Miesnieki/Ķekava.”

Abas komandas spēlēja arī 2010. gada “Isover” Latvijas kausa izcīņas finālā, toreiz ar 19:10 uzvaru izcīnot “Ežiem”. “Eži/EK sistēmas” pirmoreiz izcīnīja Latvijas kausu savā īpašumā, savukārt “Miesnieki” šo balvu kopš neatkarības atjaunošanas savā īpašumā ieguvuši deviņas reizes un visus gadus ir spēlējuši finālā.

“Eži/EK sistēmas” galvenais treneris Juris Straume: ''Esam priecīgi, ka uzvarējām pusfinālā un tagad varam gatavoties finālam. Ceturtdien treniņā zināsim, kas no spēlētājiem būs ierindā, jo vairākiem regbistiem ir mikrotraumas. Protams, centīsimies finālā izcīnīt uzvaru un saglabāt šo balvu savā īpašumā. Pret “Miesniekiem” labākajā sastāvā šosezon vēl nesam spēlējuši, tāpēc ir ļoti grūti paredzēt, kā ievirzīsies cīņa finālā. Daudzi no sāncenšiem spēlēja septiņnieka turnīros un fiziski ir labi sagatavoti. Tā noteikti būs bezkompromisa cīņa. Abas komandas spēkos ir līdzīgas.''

“Miesnieki/Ķekava” galvenais treneris Uldis Bautris: ''Mūsu komanda vairāk vai mazāk ir gatava finālam. Protams, vasara traucē savākt iespējami labāko sastāvu, vairākiem spēlētājiem ir traumas un problēmas ar darbu, citi atkal ir apārstējušies un būs ierindā. Savainojumu dēļ mūsu sastāvā noteikti nebūs Jānis Priede, Viktors Silvoniks, Uģis Rupainis un Aldis Augstkalns. Vienības rindās drīkstētu spēlēt abi brāļi Jakuši no “Baldones”, taču viņu, visdrīzāk, sastāvā nebūs. Rokas operācija ir veikta Emīlam Balodim, savukārt Kārlim Dzenim ir problēmas ar darbu. Pārējie ir ierindā. Protams, mums gribētos izcīnīt uzvaru un revanšēties par zaudējumu pagājušā gada Latvijas kausa izcīņas finālā. Komandas spēkos ir ļoti līdzīgas, tiesa, “Ežiem” ir mazāk traumu. Finālā uzvaru izcīnīs tā vienība, kurai vairāk paveiksies."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu