Rīgas "Dinamo" lauž līgumu ar Dārziņu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ir lauzis līgumu ar rezultatīvo uzbrucēju Lauri Dārziņu, liecina KHL publicētā informācija.

"Dinamo" vienošanos ar Dārziņu lauza pēc abpusējas vienošanās, pastāstīja kluba preses dienesta vadītājs Jānis Stepītis.

Sagaidāms, ka Dārziņš karjeru turpinās citā klubā, kurš arī informēs par Latvijas spēlētāja nolīgšanu. Patlaban Dārziņš Latvijas valstsvienības sastāvā ir pasaules čempionātā Slovākijā, kur guva vārtus arī izlases pirmajā spēlē sestdien pret Čehiju.

Šaubas par iespējām noturēt Dārziņu komandā arī uz nākamo sezonu aprīļa sākumā izteica a/s "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, paskaidrojot, ka hokejists ir saņēmis citus nozīmīgus piedāvājumus.

Savukārt a/s "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis teica, ka par Dārziņu interese ir arī no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem.

Dārziņš aizvadītajā KHL regulārajā čempionātā 45 spēlēs iemeta 21 vārtus un izdarīja 23 rezultatīvas piespēles, kas turnīrā viņu ierindoja 16.vietā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Vēl pieci vārti un piecas rezultatīvas piespēles Dārziņa rēķinā bija "Dinamo" 11 spēlēs izslēgšanas turnīrā.

"Dinamo" līgumus vēl lauza ar vārtsargiem Edgaru Lūsiņu, Uldi Čalpu un Tomu Broku, kā arī uzbrucējiem Vitāliju Karamnovu un Artūru Mickeviču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu